Baby Chair Makeover - No home without you (8 of 8)Baby Chair Makeover - No home without you (6 of 8) copy

No niin. Taas kävisi mulle sanonta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Viime lokakuussa pohdin täällä, miten tuunaisin kierrätyskeskuksesta löytämääni syöttötuolia. Sanottakkoon, että edellisen tuolipostauksen kuvat hieman imartelevat vaaleudellaan istuimen alkuperäistä sävyä – tai ainakin omaan silmään ja kodin muihin puulajeihin nähden väri taittoi liikaa keltaiseen. Vaaleaa puuteria mietin tai jättäväni sen puun väriseksi.

Baby Chair Makeover - No home without you (7 of 8)

Lopulta tuoli sudittiin tummalla puuterilla tai paremmin persikkaisella nudella. Miehet varmaan rakastavat näitä värimäärityksiä. Samassa poistettiin istuimen taitto-ominaisuus ja kaikki mahdolliset lisäosat ja ruuvattiin sekä liimattiin katkaistut jalat jälleen yhtenäisiksi. Kokonaisuudesta tuli kevyempi ja pinnatuolimaisempi ja lopputulos istuu nyt saumattomammin muuhun olkkarin ja keittiön sisustukseen. Uudeksi nyöriksi kiristettiin sekatavaralaatikosta löytynyt laukun hihna.

Baby Chair Makeover - No home without you (2 of 8)Baby Chair Makeover - No home without you (5 of 8)

Kyllä on nyt kelvannut tässä treenata haarukkaa. Ainoana miinuksena sanoisin tästä, että taapero pääsee nousemaan seisaalleen omin avuin, eli istuinosa voisi olla vähän tiukempi. Minkälaisia syöttiksiä teiltä löytyy? Naapurin Stokke on kyllä kieltämättä ainakin tässä jämeryysominaisuudessaan aivan oiva kapistus.

Baby Chair Makeover - No home without you (1 of 8)

I finally painted our baby high chair with old nude color. In addition, we made it a lot lighter by removing all the possible add-ons. You can check the original version here.

6 kommenttia

 • OMG Saittepa siitä upean! Nyt iski pienimuotoinen syöttötuolikateus:D meillä kun on tuo samainen (, josta minulle taannoin vinkkasit:)) ihan alkuperäisessä lookissaan. Täytyykin varmaan tehdä siitä postaus ja linkittää sinun postaukseesi, että kuinka upean siitä voisi saada tuunattua. Toki tykkään tuolista kyllä tällaisenaankin kovasti:).

  • No siksi tää tuunaus varmaan vähä venähtikin, kun se oli sellaisenaanki oikein hieno. Alko vaan olla niin monen väristä puuta tuoleissa ja pöydässä ja lattiassaki sävy vähä vierestä, ni piristi kokonaisuuden kannalta vaihtaa sävy kokonaan toiseen. Ja sulla on sama optio olemassa, jos himotus pahenee. Jo pelkän naruosan vaihto raikastaa paljon.

 • Onpa hieno tuoli nyt! Meilläkin on ollut sama syöttötuoli lapsuudenkodissani. Pitäisiköhän tuunata se vielä, vaikka se vähän rikkinäinen onkin.

  Asiasta toiseen: olen lueskellut vanhoja postauksiasi ja törmäsin keittiö-kirjoituksessa kaksikerroksiseen tarjoiluvatiin (valkoiset ”lautaset” ja puinen keskusta). Mistähän sellaisen voisi löytää? Vai onko diy? Tosi kivan näköinen joka tapauksessa! Kiitos inspiroivasta blogista!

  • Näissä on tainnu aika moni suomalainen lapsi pienenä harjoitella syömistä. Se on Kodin1:stä ostettu, muistaakseni Annoa. Nyt vois saada muuten halvalla, jos sattus löytymään vielä jostakin kaupasta!

 • Meillä on stokken Steps-tuoli. Ei ole järin kaunis, mutta meidän villiviikari ei kyllä muissa syöttötuoleissa pysyis, valjaat on ehdottomat hälle 😉 todella kauniiksi oot saanu tuolin tuunattua, voittaa kyllä kauneuden puolesta kaikki syöttikset!

  • Meillä pysyy suht. maltillisesti tuolissaan, mutta aina ku kokee olevansa valmis, niin ponkasee seisomaan. Valjaat on kyllä varmasti hyvät, jos vauhtia riittää, ei tarvi ihan sydän syrjällään olla. Ja kiitos, tykätään kyllä kovasti tästä pinnatuolimaisesta lookista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *