Dinner with friends - No home without you (3 of 6)

Toteutimme eilen ystävien yhteisrutistuksena venetsialaisen illan. Ja mikä onni, kaikki meistä asuvat tässä kivenheiton etäisyydellä naapureina, joten tavaroiden ja ruokien roudaaminen kävi kätevästi.

Sain – ei niin yllättäen – värkkäilijän kattausvastuun: menut, paikkakortit, astiat, muut härpäkkeet ja mitä vielä. Passasi oikein mainiosti, sillä jälkkäristä vastasi herkkublogiakin pitävä Suvi ja muusta menusta porukan ruoka- ja viinihifistelijä, joka valmisti aivan järkyttävän hyvän alkuruokakeiton ja pääruoaksi tarjoillun nieriäannoksen.

Dinner with friends - No home without you (1 of 2) Dinner with friends - No home without you (2 of 5)Dinner with friends - No home without you (2 of 2)

Menussa oli selkeä teema: itse poimittuja sieniä eri muodoissaan, luomua, kotimaisia tuotteita. Tämän tuli näkyä myös tilpehööreissä. Suunnittelin kattauksesta maanläheisen paikkakorteista pellavaliinohin. Laseiksi valitsin meiltä simppelit espanjalaistyyliset kupit ja rotevajalkaiset Iittalan Tapiot. Talon emännältä löytyi lisäksi nuo särmää ja juhlavuutta tuovat kultareunaiset viinilasit. Kateliinoiksi rypisteltiin yhdessä koossa ruskeaa voimapaperia.

Dinner with friends - No home without you (1 of 12)Dinner with friends - No home without you (5 of 12)Dinner with friends - No home without you (1 of 1)-2Dinner with friends - No home without you (7 of 12)

Ja nämä alkukeittolautaset, aah! Tykkään! Nämä ovat ystäväni Marian (Diagnoosi Sisustusmania) itse valamia. Napakymppi, sanoisin. Ostin näitä eri kokoisina takakontin täydeltä viime Järvenpään visiitillä. Maria asuu todella persoonallisessa rintamamiestalossa, joka muuten valittiin hetki sitten Suomen 3. kauneimmaksi kodiksi!

Dinner with friends - No home without you (10 of 12)Dinner with friends - No home without you (8 of 12)Dinner with friends - No home without you (5 of 6)Dinner with friends - No home without you (6 of 6)

Tämä. Voi veljet oli mahtavan makuista (kiitos Jenni vielä). Ja muutenkin oli kaikin puolin hauska ilta, seuraavalla kerralla ehkä meillä! Aloitin muuten eilen Instagramin Story-kokeilun, sieltä löytyy eiliseltä pari videoklipsua nimimerkillä @kaisakartela.

Dinner with friends - No home without you (1 of 1)

We arranged a fine dine dinner with our neighbours yesterday. I was – surprise surprise – responsible for table setting. The menu had a clear theme: self-picked mushrooms in two different forms and other organic and domestic products. So I kept the atmosphere very close to nature with menus, placing cards and other stuff.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *