Brita-kakku ja galette - No home without you (3 of 10)Brita-kakku ja galette - No home without you (2 of 2)

Tämän kesän hauskin uusi kahvipöytäsärvinki on ollut ehdottomasti lehtitaikinareunainen galette. Piirakka syntyy nopeasti pakastetaikinasta ja sisälle voi laittaa käytännössä mitä vain. Mökkireissulla saimme maistaa kesäkurpitsa-sipuli-sienihöystettä ja tämä versio tehtiin kotosalla mozzarellasta ja tomaateista. Täytteen resepti täältä.

Brita-kakku ja galette - No home without you (1 of 2)

Galeten seuraksi passasi hyvin vähän ruokaisampi salaatti, joka toteuttiin kahvittelijoiden erilaisten ruokatottumusten vuoksi buffettimuodossa. Jokainen sai koota lehvien päälle kupposista haluamansa täytteet.

Brita-kakku ja galette - No home without you (4 of 10)

Toinen ikisuosikki on marenkinen Brita. Täytteenä tuoreita kotimaisia mansikoita ja reilusti kermavaahtoa – ei vaan voi mennä pieleen. Tästäkin syötiin mökillä vähän toisenlainen versio: kerman joukkoon sekoitettiin limerahkaa ja mansikoiden kaveriksi lusikoitiin sitruunalevitettä eli lemon curdia. Ei huono. Resepti kakkupohjaan täältä.

Brita-kakku ja galette - No home without you (9 of 10)Brita-kakku ja galette - No home without you (7 of 10)Brita-kakku ja galette - No home without you (8 of 10)

Here’s two of our favourite servings of this summer: a mozzarella galette and a Brita cake.

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *