Terrace - No Home Without You (5 of 11)Terrace - No Home Without You (6 of 11)

Muutama kuva vielä terassin ei-kateltulta osuudelta eli ruokailupuolelta. Hyvin on kompaktin kokoinen paketti tämäkin – aivan kuten aiemmassa postauksessa esitelty lekottelu-/grillailunurkkaus.

Terrace - No Home Without You (10 of 11)Terrace - No Home Without You (1 of 11)

Terassi on tunnelmallisillaan illan hämyssä, jolloin pöydän päällä kulkevan lamppuroikan voi kytkeä seinään ja kennovalot syttyvät palamaan. Tai vastaavasti aivan aamutuimaan, kun aurinko on vasta kääntymässä paahtamaan kohti pöytää koko pitkän päivän. Nuoruusvuosien auringonpalvonta on enää hailu muisto, nykyisin patsastelen huomattavasti mielummin varjon suojissa.

Terrace - No Home Without You (3 of 11)

Some more pics from our terrace. You can check the earlier ones here.

6 kommenttia

  • Terassi näyttää ihanalta – valoisaa, vaaleaa ja kaunista katseltavaa 🙂 Pidättekö mattoa koko ajan paikoillaan, jos niin kestääkö hyvin kesäsateet vai täytyykö sitä kuivatella sateiden jälkeen? Tekisi mieli laittaa matto jos toinenkin terassille mutta käytännöllisyys mietityttänyt ja toistaiseksi on vain yksi pikku matto joka pysyy sateelta suojassa pääasiassa 🙂 ps. Jos se ihana vaaleansininen puusohva vielä päätyy myyntiuhan alle niin olisin siitä erittäin kiinnostunut, ihastelin sitä jo viime vuonna jossain pihapostauksessasi 🙂

    • Voi kiitos Noora, ihanasti sanottu. Pidetään koko ajan paikoillaan ja kestää kyllä tosi hyvin, koska materiaali on 100 % tekokuitua. Eli valitset vaan semmosen, jossa ei oo puuvillaa/juuttia tms. mukana. Näitä terassille tarkoitettuja alkaa olla jo kivat valikoimat kaupoissa. Sitte jos menee tuhrusen näköiseksi, niin painepesuria kun vähän näyttää, niin on kuin uusi. Sohva on muuten saanut valkoisen maalin pintaan ja tällä hetkellä tosiaan löysi vielä paikkansa pihalta. Mutta pidän sut mielessä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *