The coziest corner - No Home Without You (7 of 11)

Oikeasti yritin käydä kotimme nurkkauksia läpi otsikon aihetta miettiessäni. Mutta ei, kyllä se vaan on tämä, olohuoneen sohvanpohja. Tuttu näky täällä blogissa siis. Edelliskerralla kuvattu väri-ilottelu on saanut väistyä vähän harmonisemman kesäilmeen tieltä.

The coziest corner - No Home Without You (6 of 11)The coziest corner - No Home Without You (2 of 11)The coziest corner - No Home Without You (9 of 11)

Innostuin miettimään aihetta sisustusbloggaajien kehittelemän kuukausittaisen haasteen viemänä. Mikä on mielestäni kodikasta? Millä elementeillä saadaan aikaan kutsuva tunnelma? Tämän kuun aihion takana oli Suvi Valkoisesta Harmajasta, hänen blogissaan tullaan näkemään myöhemmin kooste kaikista pähkäilyistä.

The coziest corner - No Home Without You (8 of 11)The coziest corner - No Home Without You (10 of 11)

Pienen pohtimisen jälkeen sanoisin, että meillä kodikkuus liittyy tiettyyn suunnittelemattomuuteen. En ole itse asiassa ihan varma, mitä tyylisuuntaa kotimme edustaa. Meillä on omalla laillaan modernia, muttei kuitenkaan mitenkään erityisen minimalistista. Design näkyy pieniä pilkkeinä sekalaisen sopan joukossa. Onko se sitten se paljon puhuttu kerroksellisuus, eli samaan tilaan on tuotu eri aikakausien tavalla tai toisella yhteensopivaa muotoilua? Löytyy klassikoita, kirppislöytöjä ja itsetehtyä rinta rinnan Taikin myyjäislöytöjen ja edullisempien ikealaisten kanssa.

The coziest corner - No Home Without You (3 of 11)The coziest corner - No Home Without You (5 of 11)_2

Omalle tyylilleni leimallista on lisäksi eriväristen puuasioiden ja kuosien kainostelematon yhdistely. Rakastan tulvivaa luonnonvaloa, mutta jatkan sitä aina keinovalolla kynttilöistä erisävyisiin hehkuihin. Ja kenties kodikkuuden tärkeimpänä elementtinä on tuo elämiseen kutsuva sohva, jonka ääressä stressitön ruualla ja juomalla herkuttelu on sallittu. Iso peukku pestäville päällisille ja vielä helpommin koneeseen sujahtavalle suojaviltille.

The coziest corner - No Home Without You (11 of 11)

We decided to make a post about the coziest corners of our homes with a group of Finnish interior bloggers. I had to choose our living room sofa which has got a slightly more soft summer look after the previous color bomb.

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *