DIY baby dressdiy baby tunic cos inspired

Tämäntapainen trikoota ja puuvillakangasta sekoitteleva COSin lahjamekko on ollut meillä niin tykätty, että koitin tehdä toisen samanmoisen. Piirsin kaavan vapaalla kädellä suoraan kankaalle olemassa olevan vaatteen pohjalta, vähän pienentäen ja pikkuisen soveltaen.

diy baby tunic 5diy baby tunic 3

Olennaista mekon mallissa on etuosaa leveämpi takakappale ja hieman sivusaumaa etummas tulevat hihan saumat. Näin tunikasta tulee vähän paitaa tyttömäisempi ilmestys, puhumattakaan tuosta takahelmasta. Aivan tosi hyvä tilaisuus käyttää kauniit jemmapuuvillakankaan palaset tähän tarkoitukseen. Rypytys ja helmaan kiinni, tuo hauskan vähän pussimaisen vivahteen kokonaisuuteen. Olkaryppyjä ei alkuperäisessä versiossa ollut, mutta ne ratkaisivat näppärästi pienen kömmähdyksen kaavassa. Alla vielä palojen täysin mielivaltaisesti hahmoteltu kaava – tiedän nimittäin, että siellä on niin päteviä ompelijoita, että tämän pohjalta tunikan idea aukeaa kyllä. Pääntien kangaspala tuohon tosin unohtui piirtää.

kaavadiy baby tunic 1DIY baby dress 1diy baby tunic 2

2 kommenttia

  • Nätti! Tosiaan kiva tapa hyödyntää pienempiä paloja kankaista tuo takaosa 🙂 Kovasti odotan jo että pääsisin taas ompelupuuhiin, vanhassa kodissa mulla oli ompelukoneelle oma soppi, mutta nyt on mennyt jo melkein vuosi täällä uudessa kodissa, ja kun ompeluhuonetta ei ole, ei tule aloitettua oikein mitään kun ei jaksa repiä konetta esiin. Pitää järkätä pian mulle työtila ettei taidot ruostu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *