Bedroom Interior - No Home Without you - 8Bedroom Interior - No Home Without you - 3

Yhteistyössä Familon

Sängyn petaaminen houkuttelevan näköiseksi on aivan ihanaa puuhaa. En tosin harrasta sitä oikeasti kovinkaan usein, joten lakanoilta vaaditaan paljon. Koko sotkun on oltava myllerrettynäkin sen näköinen, ettei silmiä kirvele katseen osuessa makuuhuoneen suuntaan. Pellava on siitä armollinen materiaali, että se näyttää ryppyisenäkin (ja juuri ryppyisenä!) oikein kutsuvalta.

Bedroom Interior - No Home Without you - 9Bedroom Interior - No Home Without you - 7Bedroom Interior - No Home Without you - 1

Sänky ei saa olla omaan makuuni liian kliinisen näköinen. Rennon tunnelman saa helposti pilattua liian kirraan vedetyllä päiväpeitolla, miksi olen usein verhonnut sängyn vain erilaisin kepein kankain ja viltein. Tässä Familonin muhkean täkkimäisessä päiväpeitteessä on juuri sitä sopivaa rentoutta, mitä haen. Vähän kuin lakanaton tuplapeitto, jonka alle pedin saa nopeasti piiloon. Alunperin ihastuin kaksivärisen peiton valkoiseen puoleen – ajattelin, että sillä saisi semmoisen fressin lakanattoman vaikutelman aikaan. Kunnes kokeilin peittoa greigenä ja yllätyksekseni ihastuinkin siihen.

Bedroom Interior - No Home Without you - 4Bedroom Interior - No Home Without you - 5

Peitto ja pellavalakanat ovat osa Familonin uutta Home-kodintekstiilimallistoa. Pellavaisia petivaatteita löytyy puhtaan valkoisen lisäksi roosana ja tummanharmaana. Niihin kuuluu itseasiassa myös hivenen romanttishenkiset kiinnitysnauhat, jotka itse sujautan sujuvasti piiloon. Mutta herkemmästä tunnelmasta pitäville tämä tiedoksi. Päiväpeittoa löytyy erikokoisiin sänkyihin 160 cm, 200 cm ja 260 cm leveinä. Niin, ja mitäs muuten tykkäätte noin muutoin makkarin uudesta ilmeestä? Atsteekkihökötyksen oli viimein aika siirtyä taulujen tieltä.

Bedroom Interior - No Home Without you - 2

I’m pretty lazy when it comes to making the bed in the morning so it requires quite much from sheets. They must be pretty even without a cover. Linen is such a perfect material because it looks beautiful when it’s wrinkly. The sheets and the greige/white bedspread are from Familon.

10 kommenttia

 • Rakastan tuollaisia rentoja petauksia, mutta omassa kodissa en vain osaa olla sellaisen kanssa – sänky on pedattava jämptisti hotellityyliin. 🙂 Ihanan sävyinen tuo päiväpeitto, ja näyttää niin kovin muhkealta. <3 Aurinkoista päivää!

  • Mun on ollu pakko oppia tykkäämään tämmösestä rennommasta tyylistä. 😀 Luonne on sen verran ”rento” aamuisin. Mutta onneksi hotellityylinkin saa tehtyä kutsuvasti! 🙂 Itse asiassa sehän on aivan mahtava tunne sukeltaa korkkaamattoman hotellihuoneen petaukseen ensimmäistä kertaa.

 • Ihanan näköistä, oikein houkuttelee köllähtämään! Boheemi petaus vaatii kyllä tuolla tavalla ilmaa ympärilleen, meidän ahtaassa tavarapaljoudessa se näyttäisi vaan ryöhnäiseltä (tosin pellavaisilla ei ihan yhtä pahalta, on se ihmematskua kyl). Väljempiä aikoja odotellessa, kyllä silmä lepää näissä kuvissa 😀

  • Se on! Näyttää juurikin boheemilta ja jopa tyylikkäältä, vaikka on oikeesti ihan miten sattuu jääny. 😀 Suits me! Ja kiitos! Oon muuten ottanu kuvan tuolta vähän kauempaa olkkarin puolelta, meilläkin itseasiassa ihan pikkunen makkari > sängyn molemmin puolin vaan pieni käytävä.

 • Ihanan näköistä teillä, kuten aina ja tuo päiväpeitto on aikasta ihana, pitääkin laittaa harkintalistalle kun olen jo pitkään miettinyt jotain vähän rennompaa yksilöä nykyisen tilalle. Rento petaus pitäisi kyllä ihan opetella, itse vedän sen jämptin päiväpetauksen 30 sekunnissa niin se on jäänyt tavaksi eikä muuta ole tullut opeteltua…. 🙂

  • Oi voi, luulin vastanneeni sulle jo aiemmin, mutta eihän täällä mitään näy! Kiitos! Ja on kyllä tykätty tästä, hauskan peittomainen fiilis kölliä päiväsaikaankin sängyllä. Ai ja kato ku mulla ei oo tommosta jämptiä tapaa (mistä tosin oon haaveillu), niin muodostunu tämmönen rutiini.

  • Seinävalaisimet on aikoinaan, ehkä noin 5 vuotta sitten, tilattu Rockett St Georgesta. Taitavat olla ihan merkittömät kapistukset. Kattovalo on kirppislöytö Tattarisuon antiikkihallilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *