From the garden - No home without you (3 of 3)From the garden - No home without you (1 of 8)

Oijettä, pitkästä aikaa pääsee rassaamaan terassille kesätunnelmaa. On tehty perinteiset eli pesty, öljytty ja istutettu sekä lisäksi suunnniteltu uusia entistä rennompia oleskeluspotteja. Myös pihan puoli on saanut osansa: rikkaruohoille on annettu kyytiä, muutama uusi taimi upotettu kuoppaansa ja ryytimaalle tehty jämptit siemenurat yrteille ja juureksille.

From the garden - No home without you (8 of 8)From the garden 1 - No home without you (1 of 1)

Terassin toinen laita on mennyt uusien suunnitelmien myötä kokonaan uusiksi. Vanha puusohva on joutanut pihan puolelle ja tilan ovat vallanneet pehmoiset tyynyt ja aluset sekä muutamat tuolit. Pitänee ikuistaa tämä vähän laajemmin kuvakulmin myöhemmin.

From the garden - No home without you (6 of 8)From the garden - No home without you (3 of 8)From the garden - No home without you (1 of 3)From the garden 1 - No home without you (1 of 1)

Varjo on ihan pakollinen, sillä minä, entinen teiniauringonpalvoja, en juuri tykkää enää suorassa auringossa istuskelusta. Saati syömisestä! Mutta varjon alla, kyllä kelpaa. Maistuu hyvälle kaikki juuri grillattu kesäeväs.

From the garden - No home without you (2 of 3)From the garden - No home without you (4 of 8)From the garden - No home without you (5 of 8)From the garden - No home without you (7 of 8)From the garden - No home without you (2 of 8)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *