kaunis decoration prints

Käynnistin pienehköllä haikeudella verkkokauppani Kaunis Decorationin loppuunmyynnin. Ai että sitä tarmoa, millä se aikoinaan pystytettiin. Tai sitä paloa ja intoa, mikä printtien ja koko verkkokaupan suunnittelua kohtaan liehahti. Olipahan vaan hirveän hyvä oppitunti – tai jakso paremminkin. Tilausten käsittely ja postittaminen sekä sähköposteihin vastailu on aivan oma hommansa. Varsinainen työ vasta alkoi, kun prosessin luova osuus oli ohi. Erikoisuutena mainittakoot, että en saanut koko aikana yhtään reklamaatiota enkä nihkeää asiakaspostia. Printtejä postitin selvästi eniten Suomeen, mutta myös silloin tällöin muualle Eurooppaan ja pari kertaa aina Jenkkeihin saakka.

Viimeisen vuoden ajan tarmoni on ollut kuitenkin aivan toisaalla. Graafisen suunnittelun ponnistelut ovat kohdistuneet aloittamani koulun kotitehtäviin ja mitä mielenkiintoisempiin asiakastöihin. Joukossa on ollut hääkutsuja, logoja, visuaalisia identiteettejä, verkkosivuja, blogeja, julisteita. Kauppa on jäänyt näin ollen junnaamaan paikalleen ja vaille uusia tuotoksia. Oli siis aika päättää sen tarina tähän.

Tuotteita on varastossa vielä kosolti ja niistä kaikista lähtee hinnasta puolet pois koodilla CLOSINGSALE (lisätään aivan vihoviimeisessä vaiheessa). Yllä esimerkkejä kaupan valikoimasta. Adios siis näissä merkeissä ja kiitos kaikista menneistä tilauksista ja asiakaspalautteista!

closingsale

It is time to move forward and close some doors! Get -50% off with the code CLOSINGSALE from my store. There’s still plenty of stock left.

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *