No home without you - living room (1 of 1)-3No home without you - living room (1 of 1)-2

Tiina laittoi mielenkiintoisen kommentin toissapostaukseeni väreistä. Että koti näyttää siltä, että sinne on saapunut vauva ja sitä myötä sisustuskin alkaa elää. Omasta mielestäni asettelin pikkupeuran sohvannurkalle ihan omaksi iloksi, mutta onhan kokonaisuus nyt selvästi leikkisämpi. Kieltämättä tulee luuhattua tätä nykyä aiempaa enemmän erilaisissa lastentuotteita tarjoilevissa herkkuvärisissä verkkokaupoissa ja Instagram-feedeissä – Pinterestistä puhumattakaan. Onko teillä vauvan tulo saanut aikaan sisustuspuuskia?

No home without you - living room (9 of 12)

I received an interesting comment form Tiina to my earlier post. She thought it looks like a baby has arrived to our home and affected this colorful interior inspiration. Didn’t think it that way but she may be right! Has baby caused you some kind of interior inspirations?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *