DIY plant wreath eucalyptus coniferous No Home Without You (12 of 12)DIY plant wreath eucalyptus coniferous No Home Without You (8 of 8)-2DIY plant wreath eucalyptus coniferous No Home Without You (4 of 8)-2

Yhdeksäs päivä jo ja sitä myötä korkea aika koristella olohuonetta joulukuntoon! Aloitin homman kuvan seinäripustuksella – vai miksiköhän tämmöistä voisi kutsua. Lyhykäisesti homma eteni seuraavasti: kiedoin eucalyptuksen, pistasiin, vahakukan ja käärmehavun oksia kirjontakehyksiin ja lisäsin lopuksi sekaan muutaman silkkipaperisen kukan. Kiinnitin kehykset seinään ja ripustin asetelmaan vielä paperisen viirinauhan ja jouluvalot.

Kasvit ovat peräisin viime perjantain sisustusbloggaajien pikkujouluista, joissa kyhäsimme erilaisia viirinauhoja ja kransseja. Illasta löytyy yksityiskohtaisempaa raporttia järjestäneen tahon blogeista: Weekday Carnivalin Riikalta, Varpusen Susannalta ja juttua tulossa myöhemmin myös Vihreän talon Annikalta. Muutamia otoksia illalta löytyy myös omasta Instagram-feedistäni. Kasvit olivat Huiskulasta – eivät kuivahtaneena tosin pääse aivan samoihin oikeuksiinsa kuin perjantaina, mutta ovat kauniita edelleen.

DIY plant wreath eucalyptus coniferous No Home Without You (2 of 8)-2DIY plant wreath eucalyptus coniferous No Home Without You (9 of 12) DIY plant wreath eucalyptus coniferous No Home Without You (6 of 8)-2
DIY plant wreath eucalyptus coniferous No Home Without You (4 of 12)
DIY plant wreath eucalyptus coniferous No Home Without You (3 of 12) DIY plant wreath eucalyptus coniferous No Home Without You (10 of 12)

It’s the 9th day already and time to decorate the living room for Christmas! I started the job with this plant wreath ornament. In short, I wrapped some eucalyptus, pistas, wax flowers and twigs to wooden frames and added a few paper flowers to two of them. I hang the frames to wall and finalized the look with paper pendant and fairy lights.

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *