Free printable gift tags No Home Without You blogFree printable gift tags No Home Without You blog (2 of 3)-2

Itsenäisyyspäivän luukku on avattu! Se pitää sisällään printattavia pakettikortteja ja mehevän -50% alennuskoodin kaikkiin tällä hetkellä varastossa oleviin printteihini verkkokaupassani. Tarjous on voimassa vain tänään ja saat lisättyä sen tilaukselle koodilla Christmascalendar2015.

Printtaa kortit A4-kokoiselle paperille tästä.

Free printable gift tags No Home Without You blog (3 of 3)-2

The 6th door of my Christmas calendar includes free printable gift tags and -50% sale code (Christmascalendar2015) to my print store. The offer is valid only today! Print the gift tags to a A4 size paper here.

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *