Recycled Christmas gift wrapping (6 of 10)Recycled Christmas gift wrapping (6 of 6)Recycled Christmas gift wrapping (9 of 10)Recycled Christmas gift wrapping (1 of 10)Recycled Christmas gift wrapping (5 of 10)

Lahjapaketointiluukku täytyi sijoittaa kalenterin alkupuolelle, jotta tämän vinkin ehtii hyödyntää täysimittaisesti. Ideana on haalia postilaatikon antimista (tai kaupungilla vastaantulevista lehdyköistä) kauneimmat lahjojen kääreeksi. Keräykseen kun menevät kuitenkin heti aattoillan repimisen jälkeen. Hienoimmat saa mielestäni mattapintaisesta sanomalehtityyppisestä materiaalista, joita olen itse jemmannut mm. Marimekon mainoksista, Vepsäläisen kuvastosta ja Kotoliving-lehdestä. Tuo pläräily on aika hauskaa puuhaa – miettiä, mistä kaikista kuvamaailmoista paketteja voi vääntää.

Recycled Christmas gift wrapping (2 of 10)Recycled Christmas gift wrapping (4 of 10)Recycled Christmas gift wrapping (3 of 10)Recycled Christmas gift wrapping (4 of 6)Recycled gift wrapping  (1 of 1)Recycled Christmas gift wrapping (7 of 10)

4th door includes some recycled gift wrapping. The idea is to collect beautiful ads, flyers and magazines and use them as gift wrapping paper. I’ve used pages from Kotoliving magazine and from Marimekko and Vepsäläinen ads. The mat surface looks best for my eye. This kind of Christmas browsing is fun!

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *