Sewing kids clothes No Home Without You blog (1 of 1)Sewing kids clothes No Home Without You blog (1 of 1)-3

Vuorossa seuraa joulukalenterin ensimmäinen ompeluspostaus. Esittelyssä muutama vaate, jotka olen ommellut lahjaksi ystävieni pienille pojankoltiaisille. Hupparin kaava löytyy Ottobrestä numero 3/2015, pöksyjen puolestaan numerosta 1/2015. Olen tosin vaihtanut housujen vyötärökuminauhan joustavaan resoriin, joka on uskoakseni huomattavasti miellyttävämpi päällä, kun ei purista lainkaan. Kankaana käytin farkun näköistä pehmoisen ohuehkoa kollegea.

Sewing baby clothes No Home Without You blog (3 of 3)Sewing kids clothes No Home Without You blog (1 of 1)-12Sewing baby clothes No Home Without You blog (7 of 7)

Pipon kaava on vanhasta Ottobrestä 4/2014, tosin hieman yksinkertaisettuna versiona. Tätä kaavaa olen jatkojalostanut edelleen pipottaessani naapuruston muksut, siitä vähän tuonnemapana lisää.

Sewing kids clothes No Home Without You blog (1 of 1)-11Sewing kids clothes No Home Without You blog (1 of 1)-7

The third door of DIY Christmas calendar is open! I’ve sewn these clothes as a gift to my friends’ toddlers. Hoodie pattern can be found in Ottobre magazine 3/2015, pants in number 1/2015 and the hat in older issue 4/2014. I made a few small changes to the original patterns like changed the waist rubber band to a flexible ribbing which I believe is much more comfortable to wear. I’ve also refined the hat pattern further while sewing a couple more hats to my neighbours’ kids – I’ll come back to this later.

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *