DIY-Backpack-with-free-pattern-No-Home-Without-You-19-of-19-1

Kalenterin toiseksiviimeinen luukku pitää sisällään varsin tarpeellisen käyttöesineen, nimittäin topatun ja vettähylkivän suojapussin kameralle. Tämä suojaa vekotinta hyvin laukussa olevilta nesteiltä ja pikkuroskilta. Pussi on mitoitettu kuvan repulle, mutta tätä voi yhdistellä hyvin myös muun mallisiin kasseihin. Kaava löytyy aikaisemmasta reppupostauksesta.

[symple_heading style=”” title=”Tarvitset:” type=”h2″ font_size=”” text_align=”left” margin_top=”30″ margin_bottom=”30″ color=”undefined” icon_left=”” icon_right=””]

Vedenpitävää ulkoilukangasta
Toppavanua
Jämäkkää kangasta hihnoihin
Kolme painonepparia

[symple_heading style=”” title=”Ohje” type=”h2″ font_size=”” text_align=”left” margin_top=”30″ margin_bottom=”30″ color=”undefined” icon_left=”” icon_right=””]

Leikkaa vedenpitävästä ulkoilukankaasta neljä kangaspalaa (A1) ilman saumavaroja. Leikkaa vanusta kaksi kangaspalaa (A1) ilman saumavaroja. Aputikkaa vanut ulkoilukankaspalojen nurjille puolille aivan kappaleiden reunaan. Taittele ja ompele kahvat jämäkästä kankaasta (noin 25 cm x 7,5 cm). Ompele yksi vanullinen ja yksi vanuton päällinen yhteen op:t vastakkain ja jätä samalla toinen kahvoista työn oikealle puolelle sauman väliin  (kahvan paikka noin 12 cm molemmasta reunasta) + jätä alareunaan keskelle pieni kääntöaukko. Käännä työ ja tikkaa alareuna kiinni. Ompele kulmalaskokset. Tee toisesta palasta samanlainen. Ompele kahvalliset palat yhteen op:t vastakkain. Tikkaa vielä yläreuna op:lta läheltä reunaa. Kiinnitä painettavat nepparit, yksi laukun yläreunaan keskelle ja yhdet molempiin sivuihin “laskoksiin”.

DIY-Backpack-with-free-pattern-No-Home-Without-You-11-of-19 Camera bag-in-bag - No Home Without You (1 of 1)DIY-Backpack-with-free-pattern-No-Home-Without-You-15-of-19 DIY-Backpack-with-free-pattern-No-Home-Without-You-18-of-19

The second last door  of my calendar includes quite necessary object, a padded and water-repellent protective bag for a camera. This bag-in-bag is custom made for the backpack in my earlier post but it can be combined also well with other bags. You can find the pattern here.

[symple_heading style = ”” title = ”You will need:” type = ”h2” font_size = ”” text_align = ”left” margin_top = ”30” margin_bottom = ”30” color = ”undefined” icon_left = ”” icon_right = ””]
Waterproof outdoor fabric
Wadding
Sturdy fabric for the handles
Three press-studs

[symple_heading style = ”” title = ”Instructions” type = ”h2” font_size = ”” text_align = ”left” margin_top = ”30” margin_bottom = ”30” color = ”undefined” icon_left = ”” icon_right = ””]
Cut four pieces from the waterproof outdoor fabric (A1) without seam funds. Cut two pieces of wadding  (A1) without seam funds. Baste wadding pieces to reverse sides of the ourdoor fabric pieces. Fold and sew the handles  (about 25 cm x 7.5 cm). Sew two pieces – one with and one without wadding – together right sides facing, and leave one handle on the right side of the work between the seam (the place of the handle about 12 cm from the edge) + leave a small opening at the bottom. Turn the piece around and sew the opening. Sew the bottom corners. Make another similar piece. Now sew these two pieces together, right sides facing. Sew the top edge once more from the right side. Attach the press-studs, one at the top center and the one on both sides of the bag, making the ”folds”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *