Christmas tree decoration - No Home Without YouScandinavian Christmas tree decoration - No Home Without You blog (3 of 12)-2Scandinavian Christmas tree decoration - No Home Without You blog (11 of 12)Scandinavian Christmas tree decoration - No Home Without You blog (2 of 12)-2

Oi että oli mukavaa laittaa ensimmäistä kertaa kuusi omaan kotiin. Koristeiksi näpersin pieniä olkihimmeleitä, puuhelmiä, savipylpyröitä ja huopaisen viirin. Sopivan askeettinen tähti syntyi oljista kuumaliimapyssyttämällä. Lopuksi kietaisin vielä voimapaperia muovisen kuusenjalan ympärille ja mikä tärkeintä, asettelin omat pakettini jo valmiiksi odottamaan aattoa.

Scandinavian Christmas tree decoration - No Home Without You blog (6 of 12)-2Scandinavian Christmas tree decoration - No Home Without You blog (7 of 7)Scandinavian-Christmas-tree-decoration-No-Home-Without-You-blog-4-of-12-2-3Scandinavian Christmas tree decoration - No Home Without You blog (5 of 12)-2

It was so nice to bring a real Christmas tree to our home for the first time and craft the decorations: small himmeli and clay ornaments, wooden beads and felt pennant.

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *