Homemade candy toffee treats - No Home Without You blog (1 of 1)-2Homemade candy toffee treats - No Home Without You blog (1 of 8)Homemade candy toffee treats - No Home Without You blog (2 of 8)Homemade candy toffee treats - No Home Without You blog (7 of 8)Homemade candy toffee treats - No Home Without You blog (3 of 8)

Ryhdyin innoissani tekemään aikaisemmin kalenterissa vinkkaamaani karpalo-fudgea, jota olin päässyt maistamaan reseptin laatineen kotitalousopettajan valmistamana. Ensimmäisestä omasta erästä tuli aavistuksen palaneelle maistuvaa krokanttia ja toinenkin erä jäi selvästi toffeemaisemmaksi kuin yritys oli, mutta maku on jälleen todella koukuttava. Uuden pehmoisen koostumuksen vuoksi näitä olisi ollut vaikea laittaa fudgemaisesti esille, joten kääräisin ne karkkipapereihin, brändäsin salakavalasti toffeeksi ja pussitin pieniksi joulumuistamisiksi.

Homemade candy toffee treats - No Home Without You blog (3 of 3)Homemade candy toffee treats - No Home Without You blog (1 of 1)-3Homemade candy toffee treats - No Home Without You blog (2 of 3)

I tried to make these cranberry fudge pieces I told you in one of the earlier doors but I ended up with a soft toffee bar. It would have been difficult to serve this like fudge so I wrapped the pieces in paper and made these small candy bags.

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *