Free printable bambi pattern No home without you blogFree printable bambi pattern cards No home without you blog (3 of 3)Free printable bambi pattern cards No home without you blog (1 of 3)Free printable bambi pattern cards No home without you blog (5 of 8)

Kalenterin toisesta lunkusta paljastuu bambeliinoja! Passaa mielestäni joulukortiksi, mutta oikein hyvin myös muihin kekkereihin. Idea käy selväksi kuvien välityksellä, joten sen pitemmittä puheitta: printtaa tästä itsellesi sabluuna A4-kokoiselle paperille! Bambien materiaalina käytin piirrettyä ja vesivärjättyä paperia, korkkia, huopaa, kartonkia, lahjapaperia ja kontaktimuovia.

Free printable bambi pattern cards No home without you blog (1 of 8)Free printable bambi pattern cards No home without you blog (2 of 8)Free printable bambi pattern cards No home without you blog (3 of 8)Free printable bambi pattern cards No home without you blog (4 of 8)

The 2nd door is open! These bambi cards can be used at Christmas time but they suit to other occasions as well. Print the bambi pattern to a A4 size paper here.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *