Linen napkins table setting No Home Without You blog (7 of 7)

Ompelemani pienet pellavaservetit pääsevät tänä jouluna toisen kerran juhlimaan. Joku ehkä muistaakin, samantyyppiset rullat olivat esillä kesän nimiäisissä kertakäyttökahveleiden kera. Pöytään tulee ihan toisella lailla juhlavuutta, kun käyttää kattauksessa paperin sijaan pellavaa. Ja nämä jos jotkut on helppo tehdä: leikkaa kankaasta neliöitä + silitä ja ompele taitteet. Avot.

Linen napkins table setting No Home Without You blog (2 of 5)Linen napkins table setting No Home Without You blog (1 of 2) Linen napkins table setting No Home Without You blog (4 of 5)Linen napkins table setting No Home Without You blog (2 of 2)

These linen napkins will be on the table setting the second time this Christmas. Some of you may remember the first time, our baby girl’s name party last summer. And this is such an easy DIY: cut fabric squares + iron and sew the folds. Avot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *