Gift wrapping bags - DIY - No Home Without You blog (2 of 5)Gift wrapping bags - DIY - No Home Without You blog (3 of 5)

Kalenterin toinen paketointiluukku on auki! Koska aaton lahjapapereiden ryttäys on joka vuosi niin silmiä kirvelevä traditio, pakkaan tänä jouluna muutamat paketeistani ommeltuihin pussukoihin. Käärekin on siis osa lahjaa, sillä sen voi ottaa vaikka lelu- tai tossupussiksi joulun jälkeen. Leikkasin näihin melko lailla summahutturassa erikokoisia paloja kankaasta ja ompelin kasaan. Tein lisäksi yläreunaan käytävän narulle, jonka avulla lahjat saa hyvin piiloon.

Gift wrapping bags - DIY - No Home Without You blog (1 of 5)Gift wrapping bags - DIY - No Home Without You blog (5 of 5)

The second gift wrapping door of my calendar is open! It’s a pity how all the beautiful Christmas paper is crumpled up year after another so this time I will wrap some of my presents to sewed gift bags.

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *