DIY kitchen towel hanger - No Home Without You blog (3 of 3)

Tämänpäiväisestä luukusta paljastuu simppeli, mutta melkoisen hyödyllinen keittiöpyyheteline. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ohje kuuluu seuraavasti: naputtele nahkanauha niitillä puuympypyrään ja ripusta koukulla kuivaustelineeseen. Nyt ei tarvitse joka kerta turvautua keittiöpaperiin tai vieraiden kysellä, mihin pyyhkeeseen saikaan kuivata kädet. Sijannista plussaa.

DIY kitchen towel hanger No home without you blog (1 of 1)DIY kitchen towel hanger - No Home Without You blog (2 of 3)DIY kitchen towel hanger - No Home Without You blog (1 of 1)DIY kitchen towel hanger - No Home Without You blog (1 of 3)

This is a very simple DIY: just tack the leather band with a rivet to a wooden frame and hang the whole thing to your drying rack. I’ve heard the drying racks are something very Finnish so if you don’t happen to have one, you can always hang this DIY to your kitchen wall.

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *