DIY garlands No Home Without You

Meinasin ensin tehdä tämän luukun pelkästään tuosta kuvan alimmaisesta kasviviiristä, mutta viime hetkellä kaivelin samaan kuvaan myös muita näpertämiäni viirejä. Nopein ja helpoin näistä on mielestäni harmaa: huopakankaasta leikatut kolmiot, jotka hurautetaan ompelukoneella viiriksi. Vastaavan näköisiä saa tehtyä myös lahjapapereista, leikkaa vaan kolmion sijaa salmiakkeja ja liimaa ne siiman ympäri yhteen. Tantsuviiri on tehty Marimekon joululahjapaperista leikkamalla – taustaksi on liimattu kartonkia, jotta kuviot pitävät muotonsa. Läpyskät on lopuksi rei’itetty molemmista kulmista ja pujotettu naruun. Ja viimeisimpänä lempparini, kasviviiri, jossa mm. eucalyptyksia ja havuja on kiepsaistu pieniin nippuihin ja kiristelty viiriksi taipuisalla rautalangalla.

Huomasin, että tee-se-itse-linkkibileisiin on ilmestynyt myös muutamia viirejä ja muitakin joulukoristeluideoita. Aivan mahtavia! Kannattaa käydä tsekkaamassa! Kiitos kaikille linkittäneille, upea galleria koossa ja vielä on muutama päivä aikaa lisätä omia tuotoksia mukaan!

DIY garlands (2 of 3)DIY garlands (3 of 3)

Here’s a few different garlands I’ve made. The fastest and I think the easiest of these is the gray: cut felt triangles and sew the garland together. You can achieve very similar end result by cutting salmiak shaped pieces from gift wrapping paper and by gluing them around the fishing line. The largest Marimekko garland has been made of Marimekko wrapping paper. The pieces are glued to the cardboard so that they keep their shape. Still my favorite is the plant garland with eg. eucalyptys and twigs with a flexible wire.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *