Focaccia No Home Without You blog (2 of 5)

Pähkäilen täällä parhaillaan jouluaaton menua. Ensimmäistä kertaa ollaan täällä meillä kotosalla ja alkaa ihan omat jouluperinteet. Aion panostaa erityisesti alkupalapöytään ja mietin, mitä spesiaalia siihen keksisin. Tämä postauksen focaccia oli ihana piristäjä torttujen ja piparien rinnalla kahvipöydässä (resepti Olivia-lehden sivuilta). Joku vastaava jokeri (tai pari) olisi hauska lisätä myös aaton ruokalistalle. Tällä hetkellä piikkipaikka pitävät ystäväni hyväksi toteamat punajuuribrulee ja toast skagen. Onko teillä jotakin spesiaaliherkkua, jota teette joka joulu? Ja löytyykö niihin jostakin reseptejä?

Focaccia No Home Without You blog (1 of 5)Focaccia No Home Without You blog (5 of 5)

This tasty focaccia was a nice addition to coffee table with all the sweet Christmas treats. I’m planning to include something fresh and slighty unexpected also for Christmas Eve’s menu and would love to hear what is your favorite recipes (links please if possible)? It could be this beetroot brulee and/or this bread with shrimps and avocado. Sounds so delicious! The focaccia recipe can be found here.

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *