DIY baby towel No Home Without You (2 of 3)DIY baby towel No Home Without You (1 of 3)

Sitä ollaan kuulkaas jo kalenterin puolivälissä! Melkosta bloggaamista tämä elo ollut tässä kuussa! Kalenteri olikin ehkä hitusen isotöisempi episodi kuin osasin ounastella, mutta intoa onneksi piisaa vielä eteenkin päin. Toivottavasti te siellä jaksatte jatkaa vielä mukana jouluaattoon saakka! Palautetta on aina mukava saada, joten mikä sinusta on ollut tähänastisista luukuista se kaikkein mieluisin?

Ja tässä vielä ohjeet vauvan huppupyyhkeeseen: 1) Leikkaa pyyhkeestä tai pyyhekankaasta 72×72 cm pala ja pyöristä kulmia hieman, noin sentin pituudelta. 2) Leikkaa lisäksi huppu = yksi kulmapala, jonka pituus kulmasta suoraan alaspäin on 16 cm ja pyyhkeen reunoja pitkin 26 cm. 3) Ompele kanttinauha hupun alareunaan ja sen jälkeen koko neliön ympäri niin, että hupun etuosa kiinnittyy pyyhkeeseen. 4) Kiinnitä lenksu hupun keskelle taakse saumaan.

DIY baby towel No Home Without You (1 of 7)DIY hooded baby towel No Home Without YouDIY baby towel No Home Without You (3 of 3)

Oh my, we are already on the halfway of my blog Christmas calendar! Which door you have found the best so far?

And here comes the instructions for this hooded baby towel: 1) Cut a 72×72 cm piece from a towel or towel fabric, round the edges a little bit (about a centimeter in length). 2) Cut a hood piece = one extra corner > the length straight down from the corner = 16 cm and along the edges = 26 cm. 3) Sew a trim to the bottom of the hood, and then the whole square around, attaching the hood to the square towel. 4) Attach a cotton strap to a seam to the back of the hood.

12 kommenttia

  • Paketointi-ideat kierrätyspaperista ja pakettikortit ajankohtaisimpia. Sekä kranssin ohje. Nämä varmaan tulee toteutettuakin pikapuoliin 🙂 Myös ompeluohjeet/ideat hyviä. Ja arvonta tietenkin mukava 🙂

  • Hurjan ihana joulukalenteri, jonka luukkujen avaamista odotan joka päivä innolla!! Lempiluukkua en osaa nimetä – niin monesta olen saanut paljon inspiraatiota 🙂 Löysin blogisi raskausaikanani hieman alle vuosi sitten ja olen sen jälkeen ollut innokas kävijä. Kiitos aivan mahtavasta blogista <3

  • Tämä joulukalenterisi o aivan ihana!! joka aamu täytyy kurkkia tää ja kaikki luukut on ollu niin inspiroivia,kiitos niistä! Hyvää joulunaikaa!

    • Nyt hoksaa sen sun viikon jälkeisen läkähtymisen! Mutta mulla taas homma luistaa, kun loppu häämöttää jo ja muutamat hyvät ideat vielä postaamatta.

  • Hmm.. Pitäiskin ottaa tehtäväkseen ommella seuraaviks vauvalahjoiks tämmösiä pyyhkeitä. Ei oo vaikeeta ja lopputulos söpö kuin mikä! Ja nää sun blogin kuvat ne varsinkin söpöjä on! Tyyli just mun makuun <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *