Familon peitot ja tyynyt + kodintekstiilit No home without you blog (6 of 15)-2Familon hamam-pyyhkeet arvonta No home without you (3 of 4)Familon peitot ja tyynyt + kodintekstiilit No home without you blog (15 of 15)-2

Yhteistyössä Familon

Olen viime aikoina hurahtanut turkkilaisten kylpylöiden tunnetuksi tekemiin ohuehkoihin hamam-pyyhkeisiin. Niitä on meillä käsipyyhkeenä vessassa ja kylpypyyhkeenä saunoessa – ja nyt niille löytyi vielä yksi käyttötarkoitus, nimittäin ovat oivia myös makuuhuoneen petauksissa. Silmää miellyttää niiden hitusen itämainen, mutta silti skandinavinen ilme, hapsuista puhumattakaan. Erityisesti tykkään niistä tyynyjen ympäri kietaistuna, mutta toimii kyllä torkkupeittonakin.

Familon peitot ja tyynyt + kodintekstiilit No home without you blog (2 of 3)

Ja sitten laitetaan käyntiin melko mahtava arvonta, nimittäin Familon lahjoittaa jollekin teistä yhden uutuustyynyn ja -peitteen! Voit valita mieleisesi meille valikoimistani tuotteista, joista löytyy lisää sepitystä tässä postauksessa: eli tyynyistä joko Outlast tai Celliant-tikkityyny  ja peitosta joko Outlast Super tai Celliant. Osallistumisaikaa on 18.12.2015 saakka ja olet mukana arvonnassa huikkaamalla, minkämoisen setin haluaisit voittaa.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. Tyyny- ja peittosetin voitti nimimerkki Leena. Voittajaa on informoitu onnenpotkusta! Lämmintä joulua kaikille arvontaan osallistuneille!

Familon peitot ja tyynyt + kodintekstiilit No home without you blog (3 of 15)-2

Kuvissa näkyvät hamam-pyyhkeet ovat osa Familonin uutta kodintekstiilimallistoa, josta löytyy lisää tunnelmia heidän uudenkarhealta Instagram-tililtään (@familon_fi). Kiinnitin itse huomioni frotee-taustaisten hamameiden ja kettutyynyn lisäksi valkoiseen muotoon ommeltuun lakanaan, jossa ei siis ole perinteisiä kuminauhoja vetämässä koko petaria lyttyyn. Paikoillaan pysyvälle aluselle olisi nimittäin perhepedissä kysyntää.

Familon hamam-pyyhkeet arvonta No home without you (2 of 4)

I’ve fallen in love with hamam towels! They can be used almost everywhere and now I just realized  they work well as a blanket and can wrapped around cushions as well. The Familon giveaway is unfortunately only for readers who are located in Finland: choose 1 pillow and 1 duvet from the Outlast + Celliant links above (in Finnish text) and comment which set you would like to win. Leave your comment before 18.12.

89 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *