Familon peitot ja tyynyt + kodintekstiilit No home without you blog (2 of 4)Familon peitot ja tyynyt + kodintekstiilit No home without you blog (7 of 15)-2Familon kettutyyny No home without you blogi (5 of 15)-2

Yhteistyössä Familon

Minä littanien tyynyjen ja kovien patjojen ystävä, sain kutsun Familonille ja päädyimme laittamaan makkarin tunnelman uuteen uskoon. Olen aina pauhannut siitä, kuinka tyynyn on pakko olla yhtenäistä vanua. Vain littanien päänalusten ystävät ymmärtävät, mitä tarkoitan. Niin sanotut muhutyynyt kierrän kaukaa (tai käytän pehmojen täytteenä). Siis semmoiset, jossa on erillään olevia pumpulipalloja ja johon pää uppoaa. Kuuntelin siinä sitten huuli pyöreänä uusista täytteistä – sertifioiduista Celliant-mineraalikuiduista ja Nasan astronauteille kehitetyn Outlast-kankaan lämpösoluista – ja toki kertasin oppimaani myöhemmin kotona.

”Sitä sanotaan markkinoinniksi”. Arvaatte varmaan, kenen suusta. Mutta niin vaan ensimmäisenä yönä uuden Celliantin alla miehen piti vähän pehmentää viestiään: kyllä täällä itseasiassa jotakin tapahtuu. Paperista luettiin ja googleteltiin, että samoja kuituja käytetään myös teknisissä urheiluvaatteissa. Se palauttaa kehosta vapautuneen lämmön takaisin, mikä parantaa verenkiertoa ja palautumista. Uusi tyyny sai silti selvästi varauksettomamman vastaanoton. Luotin tässä kohtaa Familonin henkilökuntaan ja valitsin kokeiluun viilentävän Outlastin. On kuuleman mukaan selvä miesten suosikki, eikä metsään menty tälläkään kertaa. Päällinen tuntuu oikeasti viileältä vielä tyynyliinankin läpi.

Familon (1 of 13) valmis

Mutta minähän en littanasta pakkomielteestäni luovu, korkeintaan joustan vähän. Löysin itselleni kokeiluun napakan Celliant-sarjan tikkityynyn, joka saa pisteet yhtenäisestä vanusta ja mikä tärkeintä, voin edelleen työntää salaa käsivarteni tyynyn alle (ei saisi kuulema tehdä). Peitoksi valikoitui Outlast Super, jonka luvattiin olevan lämmin ja sopivasti painavan tuntoinen, kuten toiveikseni esitin. Parin yön testaamisen jälkeen täytyy todeta, etteivät ne vuosia vanhat littanat täkit ja tyynyt ehkä niin helmiä olleet kuin ajattelin. Tunneside meitä taisi yhdistää. Ja rehellisyyden nimissä, tuskin olisin jouluksi koko revohkaa vaihtanut, mutta kyllä meillä meni tässä kohtaa koko makuuhuoneen tunnelma aivan uusiksi.

Familon peitot ja tyynyt + kodintekstiilit No home without you blog (1 of 4)

Pääsin samassa hypeltämään Familonin uusia kodintekstiilien mallikappaleita, joita olin aikaisemmin nähnyt vain kuvissa. Mutta en tuota kettutyynyä! Ihastuin ja selitin suu vaahdossa, miten olen itsekin piirtänyt kettuja printteihini ja kuinka niistä tykkäänkään. On oikein osuva pari meidän pronssisen peuran alle. Mikä joululahjavinkki tässä olisikaan, jättää läppärin kansi vahingossa auki, mutta nämä tulevat kuulema kauppoihin vasta tammikuun puolivälissä. Mutta tuo viilentävä tyyny, se on jo hyllyssä ja vilpittömästi kyllä aivan huippu lahjaidea perheen kuumaverisimmille.

Familon peitot ja tyynyt + kodintekstiilit No home without you blog (2 of 15)-2

The atmosphere of our bedroom changed completely thanks to the new pillows and duvets we got from Familon.

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *