DIY canvas backbag No Home Without You (4 of 9)

Jaa mitäkö olen puuhannut marraskuussa? Koti on ollut yksi tee-se-itse-keidas – tuotoksia esitellään nimittäin täällä joulukuun aikana 24 päivän ajan. Kyseessä on kalenteri, jonka aloitusta en malta odottaa. Siksi paljastan teille jo yhden suosikkiluukuistani: reppulaukun. Tein tätä pussukkaa hartaasti mietiskellen ja työvaiheita valokuvaten, mielessä blogiin tulevat melko yksityiskohtaiset ohjeet, sikäli mikäli lopputulos onnistuu. Ja onnistuihan se! Kunhan saan paperille suditun kaavan digitaaliseen muotoon, jaan sen teidän kanssanne.

DIY canvas backbag No Home Without You (9 of 9)

Laukku sisältää monta kriteeriä, jotka lempikantamuksessani täytyy olla: sopiva koko (mahtuu A4-koon kansio / läppäri / järkkäri), saatava sekä selkään että olalle, vetoketjullinen kiinnitys (pelkään taskuvarkaita), sisätasku (jonka senkin täytyy olla vetoketjullinen), kestävä, kaunis kuosi ja kivat yksityiskohdat. Oli helpompi ja edullisempi tehdä itse kuin koittaa metsästää kaupoista.

Luvassa siis käsityöohjeita, sisustushommia ja jouluvalmisteluja. Lisäksi tulossa pari arvontaa ja yksi ihana yllätysvierasluukuttaja. Nyt oon täpinöissäni! Toivottavasti tekin!

DIY canvas backbag No Home Without You (5 of 9)

There will be a DIY Christmas calendar in my blog next month, meaning 24 DIY posts one after another. I’m so excited I couldn’t resist to reveal one door already: a dotted canvas backpack. The pattern and the instructions will be published when the actual door is opened on December.

24 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *