Christmas Gingerbread baking (2 of 12)Christmas Gingerbread baking (8 of 12)Christmas Gingerbread baking (4 of 12)Christmas Gingerbread baking (11 of 12)Christmas Gingerbread baking (6 of 12)

Tämän joulun alla on tullut väkerrettyä jo useampaan otteeseen pipareita. Kakkuset syntyvät niin joutuin, että heitän niitä pellillisen uuniin aina silloin tällöin, koska paistamisesta leijaava tuoksu on niin mahtava (ja piparit ovat muutenkin uunituoreina selvästi parhaita). Näitä oli viimeksi pöydässä eilen, kun hörpimme sukulaisten kesken meillä extemporee-glögejä. Tarjolla oli lisäksi Aura-juustoa, joulunpunaisten omppujen lohkoja ja täällä aikaisemmin pariin otteeseen vilahtanut uuni-Brie. Viimeksi mainittu vei taas kaiken huomion, sillä se on vaan niin järkyttävän hyvää. Ohje löytyy täältä.

Christmas Gingerbread baking (1 of 12)Christmas Gingerbread baking (2 of 2)

Ajattelin kokeilla, josko laittaisin piparkakkuja myös joulukuusen koristeeksi. Keihästin muutamat piparit sen vuoksi heti uunista noston jälkeen coctail-tikuilla.

Christmas Gingerbread baking (10 of 12)Christmas Gingerbread baking (7 of 12)Christmas Gingerbread baking (1 of 2)Christmas Gingerbread baking (5 of 12)

I love the smell of baked gingerbreads! This year I try if they would look nice on a Christmas tree. That is why I put coctail sticks through some of them immediately after oven.

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *