house and home cover + indiedays blog awards 2015 (7 of 8)house and home cover + indiedays blog awards 2015 (3 of 8)house and home cover + indiedays blog awards 2015 (4 of 8)house and home cover  (1 of 8)

Postilaatikosta löytyi tällä erää poikkeuksellisen jännää luettavaa. Tassumies teki nimittäin debyyttinsä irlantaisissa sisustuspiireissa olohuoneen sohvalla, House and Home -lehden kannessa. Meidän olkkarihan se siinä, edustamassa aitoja koteja, joita lehden sivuilla esitellään. Tosin meiltä ei numerossa ole kansikuvaa enempää tarinaa.

house and home cover + indiedays blog awards 2015 (6 of 8)house and home cover + indiedays blog awards 2015 (8 of 8)

Postissa kopsahti niin ikään Indiedaysin blogigaalan palkintokyltti, johon oli korjauskierroksen aikana saatu oikeat tekstitykset. En ole sen vuoksi aikasemmin tohtinut tästä täällä blogin puolella huudella. Mutta voi pyhä jysäys, menin ihan tolaltani tuolla gaalassa, kun oma blogi kuulutettiin voittajaksi. Kaikeksi onneksi ei tarvinut antaa julkisia kommentteja mihinkään suuntaan. Ja näin jälkikäteen pureksittuna – olen saanut tästä tunnustuksesta aivan kamalan paljon inspiraatiota! Joulukuuksi on suunnitelmissa melkoista DIY-tykitystä postausten muodossa. Ja hei, ihan mahtavasti ootte lähteneet tee-se-itse-linkkibileisiin mukaan! Todella hienoja väkerryksiä, joista muutamaan olen hurmaantunut aivan täysillä.

house and home cover + indiedays blog awards 2015 (2 of 8)

Our mailbox contained an exceptionally exciting mail. Mr. Paw made his debut in Irish interior field on our living room couch, on the cover of House and Home magazine. There was also a brand new Indiedays Blog Awards sign. I was shocked when my blog was announced as the winner of Living Space category. Thank God I didn’t need to give any public comments. This recognition has given me an awful lot of inspiration so be prepared for A LOT of DIY posts next month.

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *