Indiedays Blog Awards No home without you blog  (1 of 2)Indiedays Blog Awards DIY outfit No home withotut you
Indiedays Blog Awards No home without you blog (3 of 14)Indiedays Blog Awards No home without you blog (5 of 14)Indiedays Blog Awards No home without you blog (14 of 14)

Juhlin lauantain blogigaalassa ensimmäisessä omatekemässäni mekossa! Syystä tai toisesta en ole aikaisemmin innostunut ompelemaan itselleni käytännössä juuri mitään, sillä vauvan minikoon vaatteet inspiroivat aina selvästi enemmän (ja tulevat toki suurempaan tarpeeseenkin).

Indiedays Blog Awards No home without you blog (12 of 14)Indiedays Blog Awards No home without you blog  (1 of 1)-2 copy copy

Maija Isolan Marimekolle suunnittelema graafinen kuosi löytyi jo kesällä Oulun outletistä ja pääsi vihdoin ompelukoneen tallan alle. Kaavan piirsin ajatuksella kapeahihainen rento säkki – ja semmoinenhan siitä tosiaan tuli! Etutaskullinen hauska värikäs teltta. Villakankainen laukku syntyi gaalapäivän aamuna hieman hätiköiden, kun tajusin, etten omista yhtään mekkoon sopivaa pussukkaa. Oli muuten ajatuksena postata sen syntyprosessista vielä vähän yksityiskohtaisemmin, mutta loppu meni niin säätämiseksi, että täytyy katsoa, saako tuosta mitään selkojärkistä aikaan.

Indiedays Blog Awards No home without you blog (8 of 14)Hair No home without you blog (1 of 1)Indiedays Blog Awards No home without you blog  (13 of 14)

For the first time, I sewed a dress (and a pouch) for myself. I bought a graphic fabric from Marimekko outlet already last summer and finally got an idea how to use it: I wanted to make a casual ”tent” that I could wear in forthcoming blog awards. On the award morning I realised I didn’t own any dress suitable bags so I had to quickly come up with some DIY solution also with that.

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *