white cheese with fig, rosemary nuts and maple suryp

Juuri muistin, että piti postaamani tästä juustokiekosta jo kesällä – mutta ei se mitään, passaahan tämä hyvin (jopa paremmin) pikkujoulukauteenkin. Kyseinen täysin fiilispohjalta syntynyt juustoinstallaatio oli tarjolla pienemme nimiäisissä, joissa panostin maksimaalisen helposti valmistuviin tarjoiluihin (paitsi kakun osalta, jonka teon ulkoistin naapurille).

paper pendant table settingwhite cheese

Kaikessa yksinkertaisuudessaan juusto käytetään uunissa 200 asteessa noin 10 minuutin ajan. Sen jälkeen päälle lorotetaan vaahterasiirappia ja ripotellaan pähkinöitä ja viikunoita (ja koristeeksi esimerkiksi rosmariinia). Itse käytin pekaaninpähkinöitä ja sokerihuurrettuja mateleita, jotka toimivat todella hyvin. Nuo sokerikuorrutetut pähkinät saisi muuten kieltää lailla. Liikaa energiaa suhteessa himotukseen.

white cheese with maple suryp and nutswhite cheese with maple suryp

This super easy melted white cheese was served in our baby girls name party last summer but I thought it would be perfect also for Christmas season. In all simplicity: melt the cheese in the oven at 200 degrees for about 10 minutes. Pour maple syrup on the top and sprinkle some nuts and figs around the tray. Finalize the look with rosemary.

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *