coffee table No home without you blog (1 of 7)coffee table No home without you blog 1 (1 of 1)

Oli jo korkea aika hommata meille syöttötuoli, jotta perheen natiainen pääsee viimein pöydän ääreen aterioimaan. Tämä elämää nähnyt pinnatuoli löytyi kierrätyskeskuksesta kahdellakympillä. Melko hyvä löytö kyllä! Onko jollakin sisäpiirin tietoa valmistajasta tai muusta historiasta? Äiti muisteli, että minulla ja isoveljellä oli juurikin tämä sama penkki.

coffee table No home without you blog (7 of 7)coffee table No home without you blog (4 of 7)

Sitten vaikeimman kysymyksen ääreen: tuunatakko vaiko eikö tuunata? Vähän tekisi mieli maalata jollakin hailakalla puuterin sävyllä ja vaihtaa vaikkapa musta naru tuon kellastuneen valkoisen tilalle. Toisaalta puun värisenäkin tuoli on kaunis – ja tuon keskinarun vaihto yksin voisi jo saada ihmeitä aikaan. Mitäköhän materiaalia sen kannattaisi olla?

coffee table No home without you blog (2 of 7)
coffee table No home without you blog (5 of 7)

Tuolin saa myös naksautettua käteväksi pikkutuolin ja pöydän yhdistelmäksi, jonka äärellä pieni viihtyy varsin hyvin lelujensa kanssa. Todella kätevää! Jos olisin ostanut tuolin uutena, olisi se varmasti löytynyt tästä joukosta.

coffee table No home without you blog (3 of 7)coffee table No home without you blog (6 of 7)

Here’s my latest flea market finding – a ”new” high chair for our baby girl who turns 7 months next week. if I had bought a new chair I would have probably chosen it from this group.

10 kommenttia

  • Meillä oli aivan sama kotona – kultanen 80-luku! Mä tykkään siitä ihan noin puun värisenä mutta ehkä pieni hiekkapaperilla jynssäys auttais keltasuuteen. Kiitti inspiroivasta blogista!

    • Juurikin tuota mietin, että pikkusen jos näyttäs hiomapaperia, niin vois kirkastua kivasti. Ja ole hyvä, kiva kun oot käyny täällä.

  • Minusta tuo on juuri noin kaunis puunsävyisenä. Vaihda vain se nauha niin varmasti ulkonäkö paranee 🙂 Nyt en muista kyllä tuolin valmistajaa, mutta sen muistan, että juuri tuo taittuva malli kiellettiin jokunen vuosi sitten, kun on kuulemma niin vaarallinen. Jotain noita EU säädöksiä tms. Enkä tarkoita tuolla kommentilla, että olet huono äiti kun lasta istutat tuollaisessa 😉 Itse kannatan maalaisjärkeä näissä asioissa! Minusta tuo on hauskempi malli kun sen saa käännettyä pöydäksi ja tuoliksi kuin nykyiset 🙂

    • Aijjaa! Me täällä äsken hölskyteltiin ja testailtiin tuolia, mutta ei keksitä, miksi olis vaarallinen. Toki jos mekanismit menis jotenkin ihan rikki, mutta tuo vaikuttaa oikein ehtalta penkiltä. Taidan uhmata EU-säädöstä tällä kertaa. Tuo matala pöytäversio on niin mieluinen! Ja muutenkin kätevä, kun tyttö nousee jo itse istumaan, muttei saattaa vielä köpsähtää siitä kumoon. Tuolissa ei sitä vaaraa ole. 🙂

  • Hyvä löytö! Oon itsekin törmännyt muistaakseni parikin kertaa jossain kirppiksillä nätteihin lasten syöttötuoleihin. On tehnyt kovasti mieli ostaa jo jemmaan tulevaisuutta varten mutta ei se nyt ehkä kuitenkaan oo ihan järkevää kun sais odottaa useamman vuoden käyttöönottoa 😀

    • Haha tiedän tuon tunteen. 😀 Ollu niin samoja ajatuksia ennen lasta täälläkin. Muutamia vaatteita jemmasin kyllä jo ennen kuin tästä tytöstä oli haisuakaan. Ne ei vie niin paljon tilaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *