pöytä hakola saarni woody 2hakola pöytä woodyhakola pöytä
(Yhteistyö)

Nyt on uusi Woody-pöytämme valmistunut ja paikoillaan. Kyllä osaa kokopuinen käsityönä valmistetty kaluste olla kaunis. Pöytä on juuri samankokoinen kuin edellinen, mutta mallinvaihdoksen myötä kotiimme rantautui tyystin erilainen tunnelma. Jotenkin niin umpisuomalainen, vähän mökkimäinenkin.

hakola pöytä woody 1

Join ihan ihkaensimmäiset (munkki)kahvit tämän tason ääressä pöydän suunnittelijan Annaleenan ja hänen isänsä kanssa, joka sympaattisena herrasmiehenä ruuvasi ensin vanhan pöytämme kappaleiksi ja kantoi varastoon. Pitkä taival kalustealalla kuului heidän molempien äänestään rauhallisena ammattilaisuutena. Eniten lämmitti sydäntä nähdä, miten iloinen isä-Hakola oli tyttärensä sytyttämästä uudistuksesta ja pöhinästä rakkaan perheyrityksen ympärillä. Vauhdista, jonka paikallinen sanomalehti oli noteerannut etusivullaan ja videosta, jota oltiin juuri oltu kuvaamassa uusia verkkosivuja varten.

pöytä hakola saarni woody

Annaleenan ja Hakolan tarinasta löytyy hieno ja hieman koskettavakin yhteenveto uusilta sivuilta täältä ja muutama sananen myös aikaisemmasta postauksestani. Pöydän syntyyn pääsee tutustumaan puolestaan tämän videon välityksellä.

pöytä hakola woody

The new Woody table from Hakola has arrived and brought a whole new kind of cosiness into our home. Check their new web sites and store here.

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *