DIY baby clothes 11kirppislöydöt

Nämä vaatteet maksoivat kirpparilla yhteensä kuusi euroa. Valkkasin ne mukaani värien ja materiaalien perusteella tietämättä yhtään, mitä niistä aikoisin tehdä. Lopputulemana syntyi paljon vauvan vaatteita ja yksi kaksipuoleinen tyyny.

vaatteet1

Ostokset tuli saksittua näihin viimeisiä rippeitä myöten. Paidan molemmat taskut ovat uudelleen käytössä, toinen anorakin rinnassa ja toinen housujen takamuksessa. Tyyny on kiinni paidan nepparirivillä ja neuleen alaresorista tuli oiva hupunreunus.

kollaasi3DIY baby clothes 14DIY baby clothes 10kollaasi1DIY baby clothes 2DIY baby clothes 3

I spent six euros on flea market and bought three pieces of clothing just because of their material and color. Back then I didn’t have a clue what I would do with them but little by little they turned into baby clothes and a pillow.

26 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *