julisteet printit kaunis decoration 1

Jos ei siellä ole jo tulevalle lauantaille ohjelmaa, niin poikkea ihmeessä mahdottoman hauskan kuuloisille Our House -lähiöfestivaaleille Vantaalle. Olen mainigeissa mukana suunnittelemieni Kaunis Decorationin printtien kera, elikäs niitä on tulossa iso läjä myyntiin omalle pop up -pöydälleni A-lehtien järjestämälle sisustuskirppikselle, osoitteeseen Marsinkuja 1. Joskaan en pääse itse ilmestymään paikoille (harmi), mutta pöytä nousee pystyyn hyvän ystävän voimin. Kiitos siis Inka! Onko mielessä joku printti, joka pitäisi AINAKIN tulla myyntiin? Koko valikoima löytyy verkkokaupan puolelta.

Tsekkaa tapahtuman ohjelma tästä, alue + kirppari avautuu yleisölle kello 11.

If you don’t have plans for next Saturday you should most definitely stop by on Our House Block Party on Vantaa. I will have a small pop up with my Kaunis Decoration prints there, on flea market organized by a Finnish publishing house A-lehdet (Marsinkuja 1). Check the whole program here!

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *