dinner table setting 11dinner table setting 10Dinner table setting 9

Katkaisin eilen epähuomiossa viinimarjapuskastamme oksan, joka päätyi lehtikompostin sijaan käväisemään ruokapöydässä. Ollut kyllä niin mukava kesä huonoista keleistä huolimatta, niin paljon on vietetty aikaa perheen ja ystävien kesken. On kerrankin oikein otettu asiaksemme laittaa treffejä kalenteriin ja pidetty niiden toteutumisesta huoli. Iso iso peukku sille.

Dinner table setting 8dinner table setting 6dinner table setting 7dinner table setting 2

Eilistä menuuta suomalaisemmaksi ei ruoka enää kykene, tarjolla oli nimittäin siiklejä, kanttarellimuhennosta ja uunilohta oman maan yrteillä. Jälkkäri syötiin sinnillä terassin puolella (kaikki naiset tiiviisti vilttien suojissa).

dinner table setting 5dinner table setting 4dinner table setting 3dinner table setting 1

A broken twig from our blackcurrant bush ended up to our dining table yesterday. It has been one nice summer in spite of the bad weather, we’ve spent so much time with family and friends.

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *