DIY soft toy from T-shirt_3DIY soft toy from T-shirtDIY soft toy from T-shirt_1

Tämä kokeilu onnistui sen verran kivuttomasti, että täytynee alkaa tarkastelemaan jatkossa T-paitoja ihan uusin silmin. Tässä vielä vaiheet: 1) Käännä paita nurinperin ja tikkaa suoraa ommelta noin sentin päähän kuvion reunoista (jätä pieni pätkä avonaista kohtaa alareunaan). 2) Leikkaa ylimääräiset kankaat pois, 3) täytä vanulla ja 4) kuro lopuksi aukko kiinni koneella tai käsin.

DIY soft toy from T-shirt_2

This cute soft toy was so super easy to do that I definitely will use this method with another printed T-shirts too. Here’s the short instruction: 1) Turn the shirt inside out and sew straight stitches about one centimeter from the pattern (leave app. 3 cm open from the bottom). 2) Cut off the excess fabric, 3) fill with cotton wool and 4) close the last 3 cm by machine or by hand.

4 kommenttia

  • Ei kyllä tosiaan olisi tullut heti mieleen! 🙂 Ihan mahtava idea, niin kuin moni muukin juttu tässä sun blogissa! 🙂 Rakastan noita sun jullareita yli kaiken, heti kun ollaan saatu tämä asunto jonkinlaiseen kuntoon niin aivan varmasti ostan yhden (tai useamman…) meidän kotia koristamaan!

    hanna
    http://www.hannamariav.com

  • Tuossa Seppälä-baby mallistossa olisi tosi kivoja vaatteita. Harmi, että noita ei saa enää. Olen yrittänytkin miettiä miten noiden käyttöikää voisi pidentää, eiköhän meillekin tule siis vastaava lelu. 🙂

    • No niin oli! Jemmasin siitä sarjasta muutamat kappaleet silloin aikoinaan. Tuo pehmo on kyllä tosi söpö täällä kotona pyöriessä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *