papudesign1papudesign4papudesign6

Tamperelaisen Papun leirissä tuulee tällä hetkellä lujasti. Iki-ihania vaatteita suunnitteleva poppoo on nimittäin lähtenyt maailmanvalloitukseen ja ilmassa olevat merkit näyttävät varsin lupaavilta.

papudesign2

Meillä Papua on hankittu pienissä koissa jo useamman vuoden ajan, eli siis jo paljon ennen kuin vauvasta oli tietoakaan. Ihan varalta vain, jos ei niitä sitten joskus enää saisikaan mistään. Juuri nyt suurin hitti on vaippapisteen seinään ja kattoon liimatut tarrat, jotka naurattavat ihan kamalasti. Joka kerta, kerta toisensa jälkeen. Niitä tarkkaillaan ääneen kiljahdellen.

papudesign3

Mutta vielä siitä maailmanvalloituksesta. Papulaiset ovat lähteneet kokeilemaan siipiään joukkorahoituksen turvin ja herättäneet melkoisesti mielenkiintoa niin isoissa ja kuin vähän pienemmissäkin sijoittajissa. Käytännössä kuka vain yrityksen kasvuun uskova voi lähteä mukaan ostamalla Invesdorin kautta neljänkymmenen euron arvoisia osakkeita. Myös Papun nettisivut ovat uudistuneet samassa rytinässä. Great success! Aivan ihanat sivut.

papudesign5papudesign

The cutest Finnish brand Papu is taking huge steps towards worldwide fame. They are participating an online crowdfunding program where anybody can buy their shares and be a part of the growth story. I’ve loved their products from the very beginning of their story and I’m sure they have quite exiting things ahead.

* Osa postauksen Papu-tuotteista saatu lahjana. Myös muita kytköksiä brändiin löytyy, sillä kuosit on suunnitellut lahjakas ystäväni Hanna-Riikka Heikkilä.

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *