working station 1

kanelimaa printti

Mainitisin jo aikaisemmassa postauksessa uudesta varsin katseenkestävästä kirjoitusalusesta, joka toimittaa meillä nipsuttimen virkaa keittiössä. Tästä samaisesta Saintexin konttoritarvikesarjasta on päätynyt muutama osanen myös työhuonene puolelle. Tunnistiko joku jo kuosien suunnittelijat? Yllä oleva lintuaiheinen printti on Kanelimaa-blogin ja Papun kautta tutun Hanna-Riikan käsialaa ja alla näkyvän nuotioteeman ovat suunnitelleet Saana ja Olli. Sarja löytyy kokonaisuudessaan LifeSaver Helsingin verkkokaupasta.

working stationworking station 2

There’s a new fresh looking office supply set in the market by Saintex who has ordered the patterns from very talented Finnish designers Hanna-Riikka Heikkilä and Saana ja Olli. Like it a lot, especially these parts which have ended up to my crafts room. You can find the complete collection from LifeSaver Helsinki web store.

* Sain kotelot ilmatteeksi

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *