DIY hand towels

Teki mieli lisätä raikkaita värejä sisustukseen näin kesän kynnyksellä. Pakko sanoa kynnyksellä, kun ei vieläkään – kalenterin näyttämästä huolimatta – tunnu lämpimiä kelejä riittävän. Tilanne ratkaistiin parilla uudella keittiöpyyhkeellä, jotka ompelin neon-oranssilla langalla ja viimeistelin saman värisillä ripustimilla.

DIY hand towels kitchen 5

Olen lisäksi saanut valmiiksi uuden kolmen kesäjulisteen sarjan, joista kuvissa korallin ja persikan sävyissä läikehtivä vesimeloni. Hällä on kavereina yksi sitruuna ja muutamat kirsikat – niistä luvassa postausta hieman tuonnempana. Kuvat löytyvät kuitenkin jo kaupastani Kaunis Decorationin puolelta.

DIY hand towels kitchen No Home Without YouDIY hand towels kitchen 4DIY hand towels kitchen

Ruudullinen nipsutin on kotimaisen Saintexin konttoritarvikeuutuuksia, oikein kätevä mielestäni myös keittiössä. Kyseisen sisustuksellisemman konseptin kehittämisessä on ollut mukana yksi parhaista ystävistäni eli Bambula-blogin Naku. Arvasin, että hommasta syntyy jotakin katseenkestävää.

DIY hand towels kitchen 1

I wanted to add something bright to our home for summer’s sake – although it feels that warm weathers will never reach Finland this year. As a result, I sew a couple of kitchen towels with neon orange thread and designed a summer poster collection with watermelon (as seen here), lemon and cherries. You can find the posters from my store kaunisdecoration.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *