DIY dream catcher No Home Without You

Keräilemistäni kepeistä syntyi atsteekkihenkisen seinävaatteen lisäksi hempeä unisieppari. Pilkullinen kangas on pingotettu kirjontakehykseen ja sen reunaan kietaistu lisäksi pätkä neon-oranssia narua – tuota samaista, jota käytin myös viime postauksen pyyhelenkeissä. Kehyksen keppi on kiinnitetty kuumaliimalla ja roikkuvat koristeet erilaisilla nauhoilla ja washi-teipillä.

DIY dream catcher 1DIY dream catcherDIY dream catcher 3DIY dream catcher 4

This dream catcher was inspired by the sticks that I found from the nearby forest – as well as the aztec wall hanging seen here before. Polka dot fabric is stretched in the embroidery frame and the hanging decoration is attached with a couple of ribbons and washi tape.

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *