diy aztec wall hanging No home without you 1diy aztec 1

Eilinen atsteekki-inspiraatio sai alkunsa kuvan keppilöisistä, jotka poimin mukaani vajaan tunnin mittaisella ja monen haahuilevan pysähdyksen rytmittämällä vaunulenkillä.

diy aztec wall hanging No home without you 2diy aztec wall hanging 3 No home without youdiy aztec 3

Pää kävi kuumana ideoista ja niistä ensimmäisenä syntyi kepakoilla ja puuvillanauhalla rakennettu seinäinstallaatio. Vihdoin sain kaipaamaani vaihtelua makuuhuoneeseen! Solmua vain toisensa perään – tämä hökötin valmistui yllättävän nopeasti. Palaan uusiin keppipostauksiin jahka seuraavia projekteja tulee uunista ulos.

diy aztec wall hanging 5 No home without youdiy aztec 6diy aztec wall hanging 4 No home without you

Here’s the result of my yesterday’s aztec inspiration. It started when I was taking a walk in the woods with the small one and begun to collect sticks to our stroller. I had a few craft ideas on my mind when coming back home and started with this wall installation made with sticks + cotton ribbon. It’s just knots after another – and the whole thing was ready surprisingly quickly.

EDIT /
Katso yksityiskohtainen tutoriaali täältä.
You can now find the step by step tutorial here.

25 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *