new born giftcoffee table

Kahvin kulutus on noussut meidän taloudessa viimeisen kuukauden aikana sfääreihin. Siitä ovat pitäneet huolen yksi loppasuu kotiäiti, näissä kuvissa hämärästi vilahtavat vauvan kummit ja muut vieraat.

kiss for a babysweet carrot pie

Porkkanakakku – tuo jumalainen kahvipöydän särvin. Ja nyt ihan pro-vinkki kaikille vauvalahjoja miettiville: viekää iso satsi porkkanakakun palasia valmiiksi pakasterasioihin pakattuna. Vauvan ihastelijoita kun riittää ja pöytään tarvitsee aina nostaa jotakin makoisaa kahvin kyytipojaksi.

moccamaster coffeesalty reindeer pie

Äiti oli oivaltanut tämän ja toi pohjoisesta tuliaisina poropiirakkaa. Pakasterasioissa. Hyvä äiti!

panda interior + fireplace

There has been a dramatic growth in our coffee consumption in last four weeks, thanks to one mom staying at home, baby’s godparents and other guests. And here’s one very useful tip for everyone who’s thinking what would be a nice new born gift: bake a carrot cake and pack it to freezer containers. There’s always a need for something sweet for coffee table in the baby’s first weeks.

4 kommenttia

  • Löysin blogisi vasta ja olen aivan myyty. Ihania käsityö- ja diy-ideoita! Ja nämä kuvat ovat niin tunnelmallisia että <3
    Kiitos sinulle äitiyslomapäivien piristyksestä.

  • On jo useasti pitänyt tulla kirjoittamaan, että sain nostaa kettutaulun parhaalle paikalle keittiöön jo pari kuukautta sitten. Se on siinä täydellistäkin täydellisempi ja muistuttaa täydellisestä onnesta, meidän perheestä. Paljon lämpimiä ajatuksia koko teidän perheelle. Blogistasi saa aina hyvän mielen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *