baby jumpsuits 3baby jumpsuits 2

Olen todennut jo näin lyhyellä vauvaoppimäärällä, että yksiosaiset puvut ovat niitä kaikista käytönnöllisimpiä. Vaikka onhan tässä jo kuusi viikkoa hurahtanut tuon pienen makaroonin kanssa. Ihan hullua. No joka tapauksessa, tein nämä puvut Ottobren kaavalla, jälleen hieman soveltaen ja kokeillen eri tekniikoita.

baby jumpsuits 4baby jumpsuits 1

Polkkapalloinen versio on ommeltu kollegekankaasta, siitä samaisesta Eurokankaan palalaarin löydöstä kuin aikaisemman postauksen peitto. Karhukuosi on PaaPiin joustavaa neulosta. Kerrassaan ihastuttava kangas työstää ja tuijotella!

baby jumpsuits 7baby jumpsuit polka dotbaby jumpsuit bearbaby jumpsuits 13

I’ve noticed with my 6 weeks baby experience that one pieces are absolutely the most practical baby wear. I made these two with a pattern from Ottobre magazine. The fabrics are from Eurokangas (polka dots) and from PaaPii (bears).

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *