baby bed 3baby bed 8baby bed 2baby bed 7baby bed 1baby bed 6

Tilasimme näin h-hetken kynnyksellä pienokaiselle Vaavi-vuokrasängyn neljäksi kuukaudeksi ja se osoittautui aivan täydellisen kokoiseksi meidän makkariin. Kätevän oloinen rullilla liikutelva kapistus kaikenkaikkiaan! En ole malttanut olla ompelematta koristukseksi pieniä tyynyjä ja peittoa, vaikka niitä ei voidakaan käyttää vauvan nukkuessa. Tuo kaksipuoleinen pikkupeitto sopii hyvin vaunuihin, jossa sillä lienee aidompaa käyttöä kesän viileinä iltoina.

We ordered a rental bed called ”Vaavisänky” for the baby just in time before she’s here. It turned out to be just the perfect size to our bedroom. I also sewed a couple of pillows and a small blanket for the bed, though, of course, they can not be used when the baby is sleeping. Actually that two-sided quilt fits well to the buggy where it really may have an actual use on cool summer evenings.

6 kommenttia

  • Tuleepa ihanasti mieleen omat vauva-ajat. Mekin viriteltiin aikanaan puiseen sänkyyn pyörät ja rullailtiin sitä pitkin kämppää. Suihkussa esikoinen oli mukana sitterissä. Voi sitä parkua kun koitti laittaa suihkuverhon kiinni ja hävisi pienen ihmisen näkyvistä. Pienen ihmisen myötä hävisi yksityisyys, mutta tilalle tuli niin paljon muuta <3 Tsempit h-hetkeen!

    • Voi raasua. 😛 Varmasti ollu paha tilanne pienelle. Mennä nyt vetämään verhot eteen. 🙂 Ja kiitos, täällä niin kovasti odotellaan!

  • Elätte jännittäviä aikoja <3 Me saatiin lapsen syntymän aikaan lainaksi kehto, se oli aivan ihana paikka nukuttaa pikkuista. Yllättävän äkkiä se sitten pieneksi jäi ja meinasi tulla kiire pinnasängyn ostolle 😀 kannattaa siis alkaa jo katsella sitäkin. Ihania vauvantuoksuisia hetkiä sinne, tässähän alkaa nousta kuume…

    • Niin eletään! Olo alkaa olla jo melko kärsimätön! Voi kehto olis ollut kans ihana. <3 Kiitos ja lisää vauvakuumeilua sinne takaisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *