sohvatyynyt9sohvatyynyt2

Nyt viimeistään olen saanut aikaiseksi kunnon kuosimeren meidän olohuoneeseen. Löhöilypisteellemme on nimittäin ilmestynyt pari uutta tyynynpäällistä. Kyseiset yksilöt löytyivät H&M:n kotiosastolta – tuo vinokulmikkainen, jossa on mustien kaverina juuri oikean sävyisiä nudepaloja sekä Tassumiehen rakastama atsteekkinen tupsupäällinen.

sohvatyynyt4Livingroom1sohvatyynyt1

Pesaisin ja silitin juuri muutamia ylijääneitä päällisiä sisustusbloggaajien tulevalle kirpparille, joka järjestetään 26. huhtikuuta Pasilan Vanhoilla Veturitalleilla. Tämän linkin takaa löytyy lisätietoa!

sohvatyynyt3 kopio

I was surprised how nice pillow cases I found from H&M home store. The new ones are the one with black and nude squares and the other with aztec pattern (which Mr. Paw just loves).

57 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *