marbled eggs pastel

Ei mennyt näiden munien koristelu kuin Pinterestissä. Olen kokeillut joskus aikaisemmin kynsien marmorointia samalla menetelmällä – eli että huoneenlämpöiseen veteen sekoitetaan kynsilakkoja ja kynnet/kananmunat vain hupsheijjaa dipataan seokseen. No success. Aina samanlaista sotkua vain.

Tällä kertaa en lannistunut sössäytyneestä lakasta vaan pyörittelin ne sormin tuommoiseksi krakeloiduksi pinnaksi. Lopuksi sipaisu glitteriä päälle ja sovelletut marmorimunat olivat valmiit! Tosin niitä on vain kaksi, sillä Tassumies vetäisi kakkahepuleissaan matot rullalle ja onnistui vyöryttämään yhden munan palasiksi lattialle.

marbled eggsmarbled eggs pastel + gold

My marbled egg DIY project didn’t went exactly like in Pinterest because I just couldn’t get the nail polish remind anything near to marble. After failure I continued to rub the colors with my fingers and it ended up looking like a crackled paint. Well, that’s fine also. A little glitter on top and they were ready!

4 kommenttia

  • Kivat niistä tuli! Ja kakkahepulit xD haha, voi puuhkahäntää. Meidän koirat yleensä saa suihkunjälkeishepulit ja ruuan päälle otetaan painimatsit.

    • Joo kakkahepulointi on meillä aivan perusrutiini. 😀 Ja ilmeisesti aika monella muullakin kissellä sama kuvio, mikäli oon oikein ymmärtänyt. Hiekkalaatikon jälkeinen vapauttava riehuminen. 😛 Voi vitsi, määkin muistan meidän entisen koiran suihkunjälkeishepuloinnit. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *