sisustusbloggaajien kirppis 7

Sisustusbloggaajat kokoontuvat jälleen myymään tavaroitaan Pasilan Veturitalleille (Tallikatu 34,
00520 Helsinki) sunnuntaina 26.4. kello 11-16. Meiltä lähtee tällä kertaa paikalle ennätysmäärä Ikean säkkejä – niin sisustustuotteita, vaatteita kuin korujakin. Otan mukaan myös koko joukon lankoja, valmiiksi pussitettuja helmiä ja muita askartelutarvikkeita, jos pöydän ympärillä sattuisi pyörimään tämmöisiä samanhenkisiä näpertelijäsieluja. Toivottavasti mahdollisimman moni tavara löytää kuun lopussa uuden hyvän kodin.

>> Kirppiksen tapahtumasivu Facebookissa

sisustusbloggaajien kirppis 5sisustusbloggaajien kirppis 2sisustusbloggaajien kirppis 1

Interior Bloggers will meet again to sell their goods at Pasila locomotive stables on Sunday 26th of April at 11-16 (address: Tallikatu 34, 00520 Helsinki). This time I take a record number of Ikea bags with me – interior design products, clothes, jewellery and a whole range of yarns, pre-bagged beads and other craft supplies, if someone like minded crafts lover happens to visit my table.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *