baby changing station 9baby changing station 8baby changing station 4

Rakensin vaipanvaihtopisteen vauvalle meidän kodinhoitohuoneen pöydälle, jolla vältyimme erillisen hoitopöydän hankinnalta. Ylä- ja alakaapit raivattiin vaipoille ja muille tykötarpeille, lisäksi seinänurkkaukseen porattiin muutama pikkuhylly somisteeksi. Hoitoalusen tein itse: leikkelin ja ompelin Ellokselta muinoin tilaamani vahapinnoitetun puuvillaisen pöytäliinan sopivaksi pussiksi ja täytin sen vanumatolla ja aikaisemmin ostamallani vauvan peitolla.

baby changing station 2baby changing station 5

I built a baby changing station to our utility room and was happy to avoid buying a separate changing table. The top and base cabinets are cleared for diapers and other baby accessories so everything you need is at your fingertips. The changing pad was a small DIY project: I cut and sewed the cover from a wax finished cotton table cloth and filled it with a wad mat and a baby blanket.

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *