kuva2

”Where have I come from, where did you pick me up?” the baby asked its mother.

kuv3

She answered, half crying, half laughing, and clasping the baby to her breast. ”You were hidden in my heart as its desire, my darling, you were in the dolls of my childhood’s games… in all my hopes and my loves, in my life, in the life of my mother you have lived.” – Rabindranath Tagore

kuva10kuva11

Täällä tutustutaan toinen toisiimme. Nuuhkutellaan ja ihmetellään. Aika tuntuu todella pysähtyneen ympärillä, vaikka jo nyt toinen näyttää niin isolta tytöltä verrattuna ihan ensimmäisiin hetkiin sairaalassa. Itkettää, pakahduttaa ja ikävä tulee jo muutaman minuutin erohetkien jälkeen. Näin suunnatonta rakkautta en tiennyt olevan olemassakaan.

36 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *